Klant
DRV Accountants & Adviseurs is een organisatie die ondernemers in het mkb helpt hun prestaties duurzaam te verbeteren door hen grip, inzicht en ondersteuning te bieden in hun financiƫle bedrijfsvoering. Zij doen dat op het hoogst haalbare kennis- en kwaliteitsniveau en vanuit een actieve en persoonlijke betrokkenheid, zonder concessies te doen aan hun integriteit en onafhankelijkheid.

Vraagstuk
DRV Accountants was op zoek naar een maatwerk oplossing. Ze zochten een uniek, persoonlijk relatiegeschenk met een private label gin. Daarnaast moest dit in grote aantallen binnen een aantal weken bij alle relaties ook thuisbezorgd worden.

Oplossing
Wij zijn aan de slag gegaan en hebben eerst een tasting gedaan op de DRV locatie met onze gin&tonics. Nadat we de juiste gin en tonics hebben geselecteerd is onze ontwerper gestart met het ontwerp van het etiket en een begeleidende flyer in DRV stijl. Na goedkeuring van de klant werden alle deksels gegraveerd, flessen geƫtiketteerd en is alles zorgvuldig verpakt. Vervolgens heeft ons team in 3 dagen tijd ervoor gezorgd dat alle 600 pakketten keurig op tijd afgeleverd werden bij de klant. Heeft u ook een uitdagend vraagstuk voor ons? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Gerelateerde projecten